Chlazení
Mléko patří mezi živočišné výrobky, které mají pro lidskou výživu největší význam. Jeho vysoká kvalita je naprosto nezbytná a právě chlazení je jedním z nejúčinnějších a nejefektivnějších způsobů, jak uchovat čerstvost mléka. Od mlékárenství se očekává výroba vysoce kvalitního mléka, které má složení odpovídající požadavkům spotřebitelů.
Naší filozofií je pracovat v souladu s biologií, životním prostředím a přírodními procesy života, které vytvářejí společně s optimálním chlazením naší nedokonalejší přírodní potravinu - mléka. .
Chtěli bychom především poděkovat za pomoc:
(v abecedním pořadí):
Mr S. Y. Jansen Friesland Ředitel mlékárenské výroby, Přeprava surových materiálů
Mr A. P. M. Rombouts Campina Melk Unie, Ředitel dopravy a kvality
Mr P. Schriemer, Viro Food Energy
Mr G. Wever, Wever Architekt